Boeken

Naar de boeken!

Spelletjes

Spelen maar!

Knutselen

Laten we beginnen!

Support

Support

Veel gestelde Vragen

Als je problemen, suggesties of ideeën over nieuwe onderwerpen hebt, laat het ons weten via support at heppi.nl . We zullen je altijd een antwoord geven. Je kunt ook altijd fan worden van Heppi op Facebook en daar je opmerkingen of vragen stellen.

Als jullie onze Apps leuk vinden, wordt een positieve review in de App store of Google Play altijd op prijsgesteld!

Hieronder hebben we alvast een aantal vragen beantwoord.

V

Waarom staan de Jop de Giraf Apps in de onderwijs categorie en niet in de boeken of gamescategorie?

A

Om eerlijk te zijn vinden we onze Apps  ook een game en ook een boek en ook een manier om je kind iets bij te brengen, maar bovenal vinden we het zelf een leuke, leerzame en uitdagende App voor kinderen. Uiteindelijk bepaal jij zelf onder welke categorie deze App valt en dat lijkt ons het beste.

V

Waarom zijn er geen e-books van de huidige Jop de Giraf boeken beschikbaar?

A

Op dit moment kiezen wij ervoor om Apps te ontwikkelen die de interactieve mogelijkheden van Tablets en Smartphines combineren met de simpele, herkenbare en kleurrijke figuren van Jop de Giraf en zijn vrienden. Het is mogelijk dat als veel mensen om deze mogelijkheid verzoeken, we dit wel zullen gaan doen.

V

Waarom doet het geluid van mijn Jop de Giraf App het niet?

A

Het probleem hangt samen met de instelling van de knop aan de rechterkant van uw iPad. Deze knop kan gebruikt worden als mute knop maar ook als rotatie knop. Waarschijnlijk staat deze knop bij uw iPad ingesteld als mute knop als u via de instellingen knop op uw iPad onder het kopje Algemeen de instelling van de knop naar rotatie verandert, zal dit probleem verholpen zijn. Helaas is dit iets wat standaard is ingebouwd in de iPad software.

 

PRIVACY BELEID

Alle Jop de Giraf Apps:

– Verzamelen of delen geen persoonlijke informatie.

– Bevatten geen reclame

– Bevatten geen In App Purchases

– Bevatten geen Social Netwerk Integratie

– Bevatten links naar onze Website, Facebook page, Twitter account en YouTube channel (alleen te bereiken via de i knop in het startscherm)

– Bevatten achter de pop-up met de tekst “Meer Jop Apps? 3 seconden vasthouden” in het startscherm een link naar iTunes (iOS) of onze website (Android)